Problemes a la zona comunitària del teu immoble?

Visc en una comunitat amb piscina i zona enjardinada. Des de temps hi ha problemes de convivència perquè els joves fan festes a la piscina, que va acabar molt tard, fan soroll, fan malbé la gespa i no deixen dormir a ningú. Hem provat posant notes informatives, però no hem aconseguit res.

Efectivament la convivència i recentment el tan famós civisme, són valors pels quals les comunitats han de fer més esforços. En aquest sentit, el camí iniciat -Circular, notes i avisos- són un bon instrument, però pot ser que no sigui suficient per a crear una consciència per un ús responsable i pacífic dels elements comunitaris. El nostre consell és establir un estatut de normes de la comunitat que haurà de ser aprovat per unanimitat i, en tant que sigui possible, elevat a públic i inscrit en el registre per tal de dotar-lo de seguretat jurídica. Aquesta formalització només desplegarà els seus efectes pràctics si es procura informar a tots i especialment als nous propietaris. Estem segurs que el seu administrador així ho farà.

Departament de comunitats