Algunes idees per decorar el teu rebedor

El rebedor, com el seu propi nom indica, “rep” als nostres convidats i és, per tant, el primer que veuran de la nostra llar. Com tots sabem, la primera impressió és la que compta, per això el rebedor és un espai de casa que hem de cuidar ‘al màxim!

Ja que normalment és un espai més o menys aïllat de la resta de la decoració, ens permetrà donar-li un aire diferent i independent a la resta de la nostra llar. Així que, a ¡crear!

En aquesta entrada us donem algunes idees de rebedor:

Aquest parell de rebedors aprofiten el gran espai que tenen per crear un lloc on posar objectes de decoració com flors, fotografies i figures. Ve a ser la decoració per excel·lència en la majoria de cases. De fet, aquest tipus de mobles se’ls sol anomenar mobles-rebedor.

D’altra banda, hi ha aquells més moderns, i que s’utilitzen de manera molt pràctica, col·locant una cadira i algun espai d’emmagatzematge per poder calçar-se i descalçar-se. Es converteixen en un espai més de la casa que mostra confort i dona la benvinguda de manera càlida.

I un altre estil més pràctic i útil és el que s’empra per aprofitar al màxim qualsevol racó de la nostra llar: el rebedor d’emmagatzematge. Sobretot s’empra per famílies amb fills per, d’una banda, guanyar espai a casa i, de l’altra, mantenir un ordre en entrar. Que us sembla un armari / penjador o sabater només entrar a casa?

D’altres es decideixen per fer del rebedor un nou punt de llum col·locant un llum que oferirà un aspecte acollidor de nit i servirà per no despertar a la resta de la família a l’entrar o sortir d’hora de casa.

Aquesta solució és útil i molt recorreguda per al teu rebedor.

Què us semblen aquestes idees?