VENUT: Un pis en lloguer al barri de moda de Barcelona

El barri de Sant Antoni està de moda. La seva situació, a l’Eixample, districte al centre de Barcelona, ​​el converteix en el lloc idoni per viure si el que busques és formar part de l’activitat cultural més activa de la ciutat.

Sant Antoni es troba molt a prop de Plaça Espanya, comunicat perfectament pel transport públic i de fàcil accés a peu a totes les àrees centrals de Barcelona. Allà mateix, en una finca molt ben conservada dels anys 60, amb ascensor i porter, es troba aquest bonic pis molt ben conservat.

A l’entrar al pis ens trobem un ampli rebedor que dona accés a la cuina que està acabada de reformar i disposa de safareig exterior. Just després es troba l’ampli menjador-sala d’estar totalment exterior que dona al carrer i té un ampli balcó. A la mateixa façana del menjador hi trobem 2 habitacions, 1 individual i una altra doble, i el bany, també reformat, al costat de 2 habitacions més, individual i doble.

Més dades a Ref. 22965 – VENUT

Veure més propietats