Un toc de distinció a 15 minuts de Barcelona

Situada a les proximitats de la institució acadèmica La Miranda, trobem aquesta propietat de 828 m2 de superfície construïda, sobre una parcel·la de 3500 m2, perfectament projectats per al seu màxim gaudi.

Aquesta propietat destaca pel seu encant i elegància en el disseny i l’estructura de totes les seves estances, projectades cap a l’exterior per delectar-se amb el seu bell jardí i les vistes que podem gaudir des de la seva privilegiada situació.

Fins a tres porxos privats, un d’ells amb una pràctica barbacoa, ens permetran gaudir d’aquests espais durant tot l’any. A tot això hem de sumar la possibilitat d’una encantadora zona rústica que farà les delícies dels amants de l’eco-agricultura.

La casa es distribueix en tres plantes i un annex projectat com a zona esportiva o lúdica. La planta baixa, comparteix un amplíssim aparcament per a 5 vehicles, una habitació de servei i una àmplia i polivalent estada, així com els equips tècnics de la casa (caldera, motor ascensor, central alarmes ..).

La primera planta, o planta noble, és la d’accés a l’habitatge, on ens rep un elegant i acollidor porxo amb sostres de fusta de bolongo. Espectacular saló menjador amb fabulós jardí que ens transmet una immediata sensació de relaxant benestar. La cuina, acabada de reformar, és de disseny funcional, inclou una zona office amb llar de foc, que dóna accés al segon porxo, annex al jardí i que ens condueix a una zona de barbacoa original i pràctica. Un bany de cortesia, una cambra de servei i dues habitacions completen la configuració d’aquesta planta.

La segona planta, a la qual s’accedeix per una bonica escala, ens presenta la suite principal amb terrassa, i dues habitacions dobles que comparteixen un gran bany complet amb vistes panoràmiques. Els banys han estat reformats recentment. Tota la casa està equipada amb equip audiovisual d’alta gamma integrat en totes les seves estances. L’ascensor comunica totes les plantes i també ens dóna accés a la zona esportiva / àrea de jocs amb llar de foc i moble bar, totalment de vidre i exterior, amb una pista d’esquaix, vestuaris, WC i spa. Des d’aquí s’accedeix a la qual s’ha projectat com la zona de la piscina, de la qual en breu s’iniciés la seva instal·lació i condicionament de l’entorn.

Ref.22012