VENUDA: Adossada exclusiva amb jardí a Sant Cugat

Sant Cugat és una zona residencial amb l’essència d’un poble gran, o una ciutat petita, al costat de Barcelona. Aquesta propietat té 249 m2 per gaudir amb la família, tant de l’interior com del seu exterior, ni més ni menys que d’un jardí de 110 m2.  a més, a 5 minuts de l’estació de Sant Cugat

La casa està distribuïda en 2 plantes i un estudi. Consta de 4 habitacions, gran cuina office i un bany de cortesia. De les habitacions una d’elles és suite amb vestidor i bany propi, les altres són totes dobles i una d’elles amb terrassa!

L’estudi és a la part superior, tipus golfa, i fa 50 m2! Té llar de foc i accés a solàrium. Perfecte per muntar una sala de cinema o de jocs infantils!

Com a extres, la propietat té garatge, aire condicionat i calefacció a gas. T’ho perdràs?

Ref.22042 – VENUDA

Veure més propietats