VENUT: Diagonal Port: Gaudir d’una piscina ‘infinity’ entre el cel i el mar

És difícil trobar a Barcelona un habitatge com el conjunt residencial Diagonal Port que et volem presentar. I d’obra nova!

Diagonal Port és un conjunt residencial davant del mar, al barri de Diagonal Mar, on s’aixequen dos espectaculars edificis de 16 plantes cadascun que sumen 143 habitatges d’entre 1 a 5 dormitoris, i els àtics i les primeres plantes tenen amples terrasses.

Es tracta d’una urbanització tancada amb zones comunes pensades per gaudir de l’oci i de l’esport sense sortir de casa, optimitzant al màxim el seu temps lliure en un entorn creat per gaudir del dia a dia. El projecte compta al terrat de l’edifici amb una agradable piscina de vora infinita i una àmplia zona chill-out amb vistes al mar i a la ciutat, mentre que en la planta baixa de la urbanització ens trobem amb parc infantil, sala social-gourmet, gimnàs, sala de jocs per a nens, sala d’estudi i saló de bellesa.

El lliurament està previst per a Octubre del 2018.

Aquí pots fer una ullada Ref. 21531 – VENUT 

Veure més propietats