Neinor Homes aposta per la tecnologia al sector immobiliari

La tecnologia forma cada vegada més part important de les nostres vides i hi és present a molts sectors laborals, fins i tot en aquells on no hi estem acostumats encara. És el cas del sector immobiliari, una indústria que actualment pateix una transformació al seu model de negoci i necessita renovar-se. I això és, precisament, pel que ha apostat Neinor Homes, una promotora immobiliària que busca posicionar-se com a puntera al mercat i, per això, acaba de llançar al mercat una aplicació mòbil dissenyada per facilitar als seus clients informació de l’estat dels seus habitatges.

La nova App de la companyia podrà descarregar-se des de plataformes de compra Google Play i App Store de forma completament gratuïta, es tindrà accés directe a documents de la promoció, com infografies, informació financera, contacte directe amb el seu gestor, que té el compromís de contestar  en un termini màxim de 48h.,i, fins i tot, veure opcions per personalitzar l’immoble. Aquest nou servei, posat el marxa el passat mes de febrer, podran utilitzar-lo els seus més de 1500 clients que esperen un dels seus habitatges d’entre les 47 promocions residencials que actualment estan en marxa.

Precisament, Amat Immobiliaris som els comercialitzadors en exclusiva d’una d’elles: la promoció Sant Just Homes. Aquesta es troba a la zona residencial de Mas Lluí, a Sant Just Desvern, i es tracta d’un conjunt d’edificis sostenibles amb zona comunitària amb piscina i parc infantil. Els habitatges són de 2, 3 i 4 dormitoris, amb terrasses amples i plantes baixes amb jardí privat. Hem de destacar, sobre tot, l’aposta per la innovació, la qualitat i la sostenibilitat de Neinor Homes, aconseguint millores en aïllaments tèrmics i acústics dels habitatges. Aquí es pot veure un vídeo presentació de la promoció, de la que ja tenim un 50% reservada.

A pocs metres d’on s’està construint la promoció hi ha una oficina de vendes que es pot visitar en horari de:

Dilluns a Divendres de 9.30-14.00 i de 16.00 a 19.30

Dissabte de 10.30-14.00 i de 16.00-19.30

Diumenge de 10.30-14.00