Joana Amat participa al Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016

Ahir a la tarda Joana Amat, co-directora d’Amat, va assistir com a ponent a la taula rodona de la presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016.

Per vuitè any consecutiu el CTecno ha fet el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, l’estudi sobre l’evolució del sector TIC al nostre país que analitza de manera exhaustiva la situació de les empreses del sector i la seva evolució en els propers anys.

El Baròmetre és una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector a Barcelona i a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per a generar reflexió sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències. Enguany, a més a més, el Baròmetre ha batut records en l’abast de la seva mostra i aportarà la visió transversal que li proporcionen vuit anys d’història. Com a novetat d’enguany, l’estudi ha inclòs un focus group de formació i un de start-ups.