Imma Amat “Mantenir bons professionals és un dels grans reptes per a les PIMEs”

Aquest dilluns 11 de juliol, Immaculada Amat ha participat a l’ Observatori d’Ocupació CEU – Banco Santander, que aquesta edició s’ha dedicat als“”Reptes de l’ocupació a les PIMEs” “ on s’ha comptat amb la participació de Ramón Carbonell, Director Gerent d’AUSA; Luís Franco, ex-conseller de treball i actual President del CTESC; Luis Herrero, director territorial de Catalunya de Banc Santander; Jaume Alsina, director d’Encofrats Alsina i de Marta González, en l’àrea de recursos humans de Catalunya del Banc Santander. El debat ha estat moderat per Juan Corona, director de la Càtedra de l’Empresa Familiar i Creació d’Empreses i director general de l’Institut d’Empresa Familiar.

Al col·loqui s’ha reflexionat sobre els grans reptes de les PIMEs i que més preocupa és en matèria d’ocupació: retenció de talent. Sent els recursos més limitats, el salari continua sent el gran inconvenient i s’han de buscar diferents fórmules per incentivar la lleialtat a l’empresa i retenir així a aquest jove capital humà.

Immaculada Amat ha ratificat que mantenir bons professionals és un dels reptes més importants per a les PIMEs davant el que sembla que l’alternativa passa per oferir projectes motivacionals i condicions de feina competitiva.