“Només quedaran els que saben gestionar”

2016 02 16 Imma i Joana Amat - entrevisa ElPeriodico1Avui, 16 de febrer, El Periódico de Catalunya ha publicat una entrevista realitzada a Immaculada i Joana Amat, directores d’Amat Immobiliaris. Ambdues han parlat sobre la bombolla immobiliària, la crisi, la situació actual del sector i el futur.

El model d’empresa ha estat clau per suportar i superar els anys de crisi que va patir el sector. Amat Immobiliaris no només se centra en la vessant comercial per vendre i llogar pisos, sinó que la gestió patrimonial, la consultoria i la inversió han estat molt importants per poder seguir avui dia amb el mateix negoci. Elles mateixes consideren aquesta part com el “R+D d’Amat”.

Com es resisteix tants anys de transició?

Anticipant-se al que es veia venir. Nosaltres vam perdre fins un 80% de les vendes.

La Joana i la Immaculada afirmen que “els joves tendeixen més al lloguer i són els sous els que acaben fixant els preus dels pisos”.

“Podem estar davant d’una nova bombolla?”, els hi pregunten.

“Tot depèn dels sous. Si els sous no pugen, difícilment pujaran els preus dels pisos.[…] Els joves tendeixen més al lloguer. […]És una tendència nova que haurem de tenir en compte”.

Per llegir l’entrevista sencera, aquí. També hi ha disponible el vídeo, aquí.