Reunió anual Barcelona Global 2015

El passat dia 23 de desembre vam ser convidats a la reunió general anual i dinar de Nadal de l’organització Barcelona Global. En Guifré Homedes, director de l’oficina de Barcelona, i la Immaculada Amat, co-directora d’Amat, van ser els representants que van assistir a l’esdeveniment que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona. A l”acte, on es van reunir 200 membres de l’associació, es va fer balanç del 2015 i es va agrair la tasca tenaç dels socis implicats en projectes durant aquest any, l’esforç i compromís del seu conjunt.

Barcelona Global

Marian Puig va encoratjar a tots els assistents a redoblar el compromís amb Barcelona, seguint l’exemple d’una tradició històrica de la ciutat de Barcelona, on l’impuls de la societat civil ha estat fonamental per a la consecució d’aquests èxits. Portadors d’aquest esperit, Marian Puig va demanar als socis que més enllà del context polític i institucional, la societat civil de la ciutat ha de mantenir ferm el seu compromís amb Barcelona, liderant, impulsant i treballant en aquells projectes i iniciatives que contribueixen a construir la ciutat global per a la que treballem des de Barcelona Global.