Vol vendre o llogar el seu immoble? Oferim:

Els nostres serveis

ADMINISTRACIÓ COMUNITATS

Gestionem amb transparència el dia a dia de la comunitat tenint sempre present que l’habitatge és, generalment, el bé econòmic de més valor per les famílies.

Veure més

ADMINISTRACIÓ DE LLOGUERS

Volem que els nostres clients obtinguin la màxima rendibilitat, optimitzar el valor del seu patrimoni, que no tinguin cap preocupació pels seus immobles i que estiguin regularment informats de tot.

Veure més

PROPIETARI VENDA I/O LLOGUER

Vendre o llogar una propietat és una decisió molt important i ho sabem. Per això, treballem per ser el seu consultor de confiança que amb experiència, coneixement i criteri, minimitzi els seus dubtes oferint seguretat i tranquil·litat. Comptarà amb un consultor immobiliari altament professional i amb formació continua que l’acompanyarà i assessorarà durant tot el procés de venda o lloguer de la seva propietat, des de la valoració fins a la signatura.

Veure més

SERVEIS AL PROMOTOR

Estudis de mercat, anàlisi de viabilitat econòmica de les promocions, anàlisi i assessorament comercial, serveis de màrqueting, jurídics i de postvenda.

Veure més

ASSESSORAMENT FISCAL

Volem que el nostre client compleixi amb les seves obligacions fiscals amb la màxima tranquil·litat i seguretat. Ens encarreguem d’analitzar, assessorar i acompanyar als nostres clients en la relació continuada amb Hisenda, i informar-lo puntualment de totes les novetats a nivell fiscal que vagin sorgint.

Veure més

ASSESSORAMENT JURÍDIC

Volem donar cobertura jurídica en relació a qualsevol tema patrimonial que afecti als nostres clients.

Veure més

EDIFICIS EFICIENTS - AMATZONIA

Conscients des de fa anys que l’eficàcia dels edificis és un factor clau en el valor patrimonial de qualsevol edifici o immoble, Amat ofereix el servei d’assessorament específic per millorar la eficiència energètica dels edificis.

Veure més

CONSULTORIA D'INVERSIONS

Des d’Amat immobiliaris treballem per a que els nostres clients puguin comptar amb la tranquil·litat i despreocupació tan buscada al mon dels immobles, gràcies al nostre equip de professionals, s’ha creat el servei de consultoria d’inversions.

Veure més

Demanar valoració del seu immoble

Si vol vendre o llogar el seu immoble nosaltres l’ajudem, posis en contacte amb nosaltres i farem una valoració.

    Demanar pressupost per administrar la seva finca o comunitat

    Tant si té un immoble llogat i vol un administrador, com si viu en una comunitat de veïns i necessiteu un administrador; contacti’ns.