Orquesta Fusió

Sant Cugat 22 Març 2014, primer dia de primavera, fa molt bon temps, gairebé calor, vaig al Teatre Auditori de Sant Cugat on hi ha el Concert Intercanvi organitzat per l’Escola de Música FUSIÓ, i que la nostre empresa Amat co-patrocina. A més, Orquestra Fusió va participar al acte del nostre 65è aniversari.

Entro i quedo impressionada del muntatge, està preparat per a moltíssims músics, és un concert en el que toquen juntes l’Orquestra Simfònica FUSIÓ i l’Orquestra de Càmara del CIM Padre Soler de l’Escorial.

La primera peça és de Mozart, actua l’Orquestra de l’Escorial amb una solista a l’Oboè sensacional, una noia jove d’uns 17 anys, que en finalitzar ha de sortir a saludar diverses vegades a resultes dels inacabables aplaudiments del públic.

La segona peça és de Glazunov, la solista al Saxofon es també una noia, toca molt bé.

La tercera peça és de Haydin, una simfonia coneguda, al escenari més de 100 músics, impressiona tanta gent jove tocant junta, i impressiona tantes noies. Allà si que hi havia paritat!

Quarta peça, un vals de Straus, s’ajunten l’Orquestra de l’Escorial amb la de FUSIÓ, encara més joves a l’escenari! Com deia un amic “pell de gallina”.

I per últim, arriba una peça desenfadada, amb uns musics també desenfadats… gran contrast amb tot l’anterior… Final esplèndid.

Agraïm des d’aquí l’esforç de l’organització, en especial a la Gemma Navarra, i a tots els nois i noies per un concert inoblidable.

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris