El 65 aniversari d’Amat Immobiliaris

El passat dimarts 4 de febrer vam celebrar a la Pedrera el 65è aniversari d’Amat Immobiliaris. Era un acte totalment dedicat a homenatjar la primera generació de l’empresa, la Concepció Amigó, sense la seva empenta mai s’hagués arribat a aquest aniversari. Va ser un acte elegant i emotiu a la vegada, i que gràcies a l’assistència de més de 280 persones entre clients, empresaris, companys de sector, família i amics, va ser més especial, perquè ens vau fer sentir molt ben acompanyats.

La Imma i la  Joana Amat van obrir l’acte donant la benvinguda i fent una emotiva introducció de la història de l’empresa i els valors entorn els quals ha girat sempre Amat Immobiliaris, valors que, com no podia ser d’altra manera, es van veure reflectits durant tot l’acte. L’acte va pivotar sobre els tres pilars vitals de la segona generació, aquests són l’empresa i l’economia, la cultura i la implicació social.

El primer d’ells es va desenvolupar a través d’un diàleg entre tres economistes i tres empresaris, moderat de forma excel·lent per l’Antoni Bassas. Oriol Amat, Elisenda Paluzie i Miquel Puig eren els tres Doctors en Economia, mentre que Núria Basi, Ramon Carbonell i Cèsar Molins els tres empresaris, procedents d’empreses familiars catalanes com Amat Immobiliaris. En el diàleg van sortir realitats i idees molt interessants, com per exemple quan l’Oriol Amat va mencionar que cada 2.000 empreses catalanes només una arriba als 65 anys, i això és possible sempre i quant una empresa sigui capaç de renovar-se.

La part cultural va estar representada per l’amic i gran poeta Joan Margarit, qui després d’una brillant introducció, ens va captivar amb la força i emoció tot recitant els seus poemes. Mentre ho feia, va arribar el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, que ens va concedir l’honor de cloure l’acte. Les seves paraules van ser molt emotives, ja que va posar-nos com una empresa de referència, no només en el sector immobiliari, per ser un clar exemple d’esforç, treball i constància.

La part més emocionant de l’acte va ser quan el Molt Honorable President Artur Mas va entregar un ram de flors a l’àvia Concepció Viuda Amat, i que va derivar en un gran i emotiu aplaudiment de tots els assistents.

L’últim valor d’Amat Immobiliaris es va reflectir una vegada acabat l’acte, ja que a càrrec del còctel estava la l’escola D’INS de la Fundació Formació i Treball, fundació vinculada a Càrites i que vam destacar el mes de maig del nostre calendari solidari de l’any 2013.

Per acabar, volem una vegada més agrair a tot l’equip d’Amat que va fer possible la celebració del nostre 65 aniversari; als nostres patrocinadors,  Mutua de PropietarisThyssenkrupp Elevadores i Watium; i especials agraïments a l’Espai de Lliure Creació Carme Malaret i l’Orquestra Fusió Sant Cugat, que van complementar tota la part cultural de l’acte, i a Arts Gràfiques Orient, Sumarroca i Vallformosa.

Podeu veure la galaria de fotos d’Amat65 al nostre Flickr 🙂