Premi IWEC 2013 a Lima

Premi IWEC 2013

El passat mes de novembre Imma Amat va rebre el premi internacional IWEC, creat per Cambres de Comerç de tot el món amb l’objectiu de premiar empresàries que han triomfat en el seu sector.

Els premis s’entreguen en el marc d’unes jornades de reflexió sobre el moment econòmic que s’està vivint a nivell internacional, sobre el paper de la dona com a impulsora de fer Empresa i sobre un tema concret de management, diferent cada any. En aquesta ocasió el tema era el lideratge i els valors i el Professor Argandoña, de l’IESE, va ser el ponent de la lliçó magistral.

El valor afegit d’aquestes jornades, el valor impagable, és l’intercanvi d’opinions i el diàleg amb dones d’arreu del món.

Les jornades i l’entrega de premis cada any es celebren en una ciutat diferent. Aquest any va correspondre a la Cambra de Comerç de Lima l’organització, que va ser esplèndida.

La delegació catalana estava encapçalada pel President de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Sr. Miquel Valls, i per la Sra. Adela Subirana, uns amfitrions perfectes per les dues premiades, Judith Viader i Imma Amat. Formaven part de la delegació catalana una sèrie de directives i empresàries estupendes: Núria Basi, Eli Trallero, Chelo Tonijuan, Carmen Mur, Nani Marquina, Cristina Castañer, Adriana Casademont i Mafalda Pigrau.

En resum, cinc dies excepcionals.

Per a veure la galeria de fotos de l’esdeveniment, accediu al Flickr d’Amat.