Amat a la Fira LPS Shanghai

El passat 6, 7 i 8 de desembre Amat Immobiliaris va participar a la fira LPS (Luxury Properties Showcase) celebrada a Shanghai, una ciutat espectacular a l’alçada arquitectònica de les grans ciutats mundials. Aquesta fira concentra expositors de molts països diferents intentant captar l’atenció dels possibles compradors xinesos.

La fira ha representat un bon impuls pel projecte BSH (Barcelona Second Home), ens ha servit per comprovar que anem ben encaminats, que la nova Llei d’Emprenedors i la possibilitat d’obtenir permisos de residència a Espanya generen molt interès al mercat Xinès i, per sobre de tot, hem comprovat que tenim una gran marca, la ciutat de BARCELONA.

A la fira hi hem assistit sota el paraigua de Prestige-MLS: hem compartit estand amb altres membres de diferents països com França, Suïssa i EEUU.

Viure aquesta experiència a la Xina i compartir coneixements amb altres agents internacionals ens ajuda a entendre millor el mercat xinès i poder millorar el nostre projecte BSH.

Hem tornat amb molta feina per endavant, i amb moltes idees per portar a terme els pròxims mesos.

Podeu veure l’àlbum de fotos de la fira de Shanghai al nostre Flickr.