Recollida de roba per Arrels Fundació

 

En situacions difícils com la que vivim actualment, qualsevol ajuda i contribució amb els que ens envolten té un pes decisiu. Per aquest motiu hem decidit col·laborar amb Arrels Fundació en la seva campanya de recollida de roba. A partir d’avui i durant tot el mes d’octubre trobareu a les 4 oficines d’Amat unes caixes de recollida roba on podreu aportar el vostre gra de sorra. Aquestes caixes recollirán essencialment texans, bambes, jerséis i roba còmode i resistent per a totes aquelles “persones dignes que es troben al carrer en una situación indigna”. Quant al lliurament d’altres objectes com mobles, electrodomèstics llibres o joguines us recomanem que us adreceu a l’associació Solidança.

Us animem doncs a que col·laboreu amb nosaltres i a fer extensiva la proposta al vostre entorn. Quants més esforços reunim, millor será el resultat final.