Informe llei emprenedors

Després de la publicació de la Ley de apoyo a los emprendedores y su internacionalización, publicada el passat 28 de Setembre al BOE, adjuntem un document on s’explica de forma senzilla la mateixa llei i les novetats que aporta. L’informe ha estat realitzat per Moksha Law Firm – Antonio Segura Abogados, advocats especialitzats en temes d’estrangeria amb els quals col.laborem de forma habitual a l’hora d’oferir el servei de tramitació de permisos de residència als nostres clients estrangers.  Ell s’encarreguen  d’oferir la tramitació i l’assessorament professional a tot tipus de clients.

L’ aprovació d’aquesta llei pot intensificar l’interès dels estrangers no comunitàris en comprar immobles a Espanya, tot i que es limita a un segment alt del mercat. Tant si teniu qualsevol dubte com si necessiteu assessorament general sobre aquest aspecte no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, doncs a banda de la nova llei podem proporcionar-vos informació sobre altres vies per obtenir permisos de residència a l’Estat Espanyol.