Jugant amb el 5

 • 5 anys de crisi
 • 50 Diaris del Canvi
 • Malgrat tot Amat continua, i amb 65 anys d’experiència a l’esquena. Podem dir que:
  • Cada hora 500 immobles Amat són consultats per internet;
  • Cada hora Amat rep 5 nous contactes, noves demandes
  • Cada hora Amat gestiona 150 trucades
  • Enguany, Amat ha tancat 50 operacions amb clients de països emergents: Russia, Xina, Egipte, Líbia

A banda d’aquest “divertimento” setembre ha estat un mes complicat, des de la tornada de vacances que no hem parat…

També lamentem que aquest mes hagi fet concurs una important promotora amiga nostra, que ha resistit tot el que ha pogut, segurament més del que era convenient perquè estimava el negoci.

Un fet sorprenent és que en començar la crisi es van tancar moltíssimes agències immobiliàries i en canvi ara la situació sembla que s’ha revertit i se’n tornen a obrir, com per exemple als voltants de la nostra oficina de Barcelona. No ho entenem! Precisament deixant de banda els immobles de la banca, un dels problemes actuals del mercat immobiliari és que hi ha molt pocs pisos de segona mà en venda.

Una altra notícia a destacar és que aquest mes inaugurem web a la Xina conseqüència de tirar endavant un potent projecte “full service”, suportat pel web i una xarxa de col·laboradors a les principals ciutats del país. Qui ens ho havia de dir fa 5 anys!

A més S’ha aprovat la “Ley de apoyo a los emprendedores y su internacionalización”, ara caldrà veure si cobreix les expectatives que ha generat.

“Per una temporada, l’estiuenca, havíem atès una aproximació de llibertat” – Salvador Espriu

PD: Ara que estem en dates de “canvis d’armari”… durant tot aquest mes d’octubre a les 4 oficines d’Amat trobareu uns contenidors de recollida de roba d’Arrels Fundació per a que pugueu deixar essencialment texans, bambes, jerseis i roba còmode i resistent per a totes aquells persones dignes que viuen una situació indigna al carrer. Per a tota la resta: roba, mobles, electrodomèstics, llibres, joguines… us recomanem que contacteu amb Solidança.