Renoven el nomenament com a Patrona del FemCAT a Immculada Amat

El passat 18 de gener es va celebrar l’Assemblea FemCAT 2013, fundació que reuneix a un centenar de directius i empresaris nacionalistes, com Amat Immobiliari.

A l’acte va tenir lloc el relleu al front del FemCAT: Miquel Martí, un dels principals defensors de la compra de la fallida aerolínia Spanair i propietari del grup de transport de viatges Moventia, va ser nomenat president en substitució a Carles Sumarroca, de Comsa Emte.

L’important d’aquesta notícia per Amat Immobiliaris sobre el FemCAT és que ens complau que, un any mes se li renovi a Immaculada Amat el paper de Patrona al FemCAT, juntament amb Josep Martínez Vila (Saba), Joaquim Coello (Applus+), Manel Xifra (Comexi), David Marin (Inaccés Geotècnica), Joaquim Osorio (Pai) i Mercè Martí (Infinit Air), la única veu femenina que acompanya a Immaculada Amat.