2012 un any intens, 2013 un any que fa por

Ha acabat el 2012, segurament l’any més intens de la nostra vida professional. Passen tantes coses i totes tan ràpides que es fa difícil fer una valoració. De moment hem d’estar contents com a empresa, perquè un nou any ha passat, mantenint els nostres dos objectius des d’inicis de la crisi: mantenir plantilla i continuar invertint en Marketing.

Hauríem d’estar encara més contents per haver aconseguit:

  • Incrementar la cartera d’immobles en Administració, gràcies a la confiança que ens ha atorgat una gran entita bancària.
  • Incrementar el número d’immobles venuts respecte l’any anterior, encara que a preus més baixos.
  • Integrar la nova oficina de Sant Cugat Centre en un temps rècord.
  • Continuar fent els nostres Sopars de l’Entorn Immobiliari, i moltes coses més!

Ho hem aconseguit gràcies a l’entrega de la nostra gent, a la seva capacitat de ser flexibles i adaptar-se als requerimens i exigències del mercat actual. A l’esforç que fem tots plegats per formar-nos i preparar-nos de forma constant. A les ganes que hi posem per se cada dia millors… Tot això ens manté, esgotats però vius!

Malgrat tot això, no tot són flors i violes, sinó que tenim problemes, i molts, com tothom.

Hem entrat al temut 2013, ho fem amb por. Totes les notícies que ens arriben són dolentes, totes les previsions pitjors. Ens preocupa extraordinàriament el grau d’estrés econòmic i emocional que suporta en aquest moment la nostra societat. Fins quan aguantarà? Pensem que cal fer un esforç col·lectiu per mantenir llocs de treball, si no, al final, el país es col·lapsarà.

Des del punt de vista d’Amat, la imatge que ens ve en aquest moment per visionar el 2013 és la imatge d’un circ… Ens caldrà equilibristes, fer màgia, domar feres, fer el doble salt mortal i, si s’escau, farem de clowns. Segurament plorarem i riurem, i esperarem arribar a finals d’any havent sobreviscut a la funció i preparant la següemt.

En homenatge a Salvador Espriu, que enguany se celebre l’efemèride del seu naixement, ctem una part del poema:

M’han demanat que parli de la meva Europa (1959)

Que no sigui decebuda la nostra esperança,

que no sigui encarnida la nostra confiança:

així molt humilment ho demanem.

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris