Amat Immobiliaris guanya el premi FUNDE

El passat 26 d’octubre es va celebrar a Lleida els VII Premis FUNDE a la magnífica catedral de la Seu Vella de Lleida. Immaculada Amat i Joana Amat van recollir el seu en reconeixement a les polítiques efectives de conciliació de la vida familiar y laboral que té establertes l’empresa, Amat Immobiliaris, amb el seu personal.

Els premis FUNDE són uns premis consolidats a nivell nacional i liderats per i organitzats per FUNDE, associació d’Empresàries, Professionals i Directives. Consten de 16 disciplines i premien a dones actives i amb empenta, amb l’objectiu de fer-les visibles.

En aquesta VII edició dels Premis FUNDE van assistir més de 350 persones a la Seu Vella, la qual cosa va suposar tot un èxit, ja que, una vegada més, es va deixar veure que, tot i la conjuntura econòmica i social actual, hi ha persones capaces, motivades i amb empenta que fan gran el nostre país.

Si vols veure el moment de l’entrega del premi a Amat Immobiliaris i el discurs que clica el següent vídeo: