Sorpreses positives

La primera sorpresa positiva va ser l’èxit d’Amat Immobiliaris al Barcelona Meeting Point d’aquest octubre. La nostra empresa va dubtar fins a l’últim moment sobre la conveniència o no de participar-hi, finalment decidirem anar-hi, i el cert és que l’èxit ens ha sorprès tant a nosaltres com a tothom que hi ha participat. Cues per demanar informació, persones realment interessades en comprar, i sensació de que els preus havien arribat al que el client demandant avui pot pagar.

Amat tenia el seu propi espai en la zona de Rússia i a més tenia comercials als estands de Solvia, Catalunya Caixa i BMP.

Creiem important destacar les següents xifres:

  • 14 Comercials d’ Amat a la fira
  • 650 Visites ateses
  • 20 Entrevistes amb immobiliàries russes
  • 3 operacions tancades a la fira + altres operacions tancades posteriorment

També va ser sorpresa l’interès dels mitjans de comunicació per les vendes fetes per Amat a clients procedents de les ex Repúbliques Soviètiques: 3 entrevistes a televisió, 1 a la radio i 2 a mitjans escrits.

Pensem doncs que tan la inversió econòmica feta, com l’esforç de la nostra gent, han tingut un resultat satisfactori.

Malgrat això, no podem resistir comparar aquest Meeting Point amb el de fa 6-7 anys: hem passat de tres pavellons amb estands de dues plantes, a mig pavelló on només hi eren presents: 8 promotores Immobiliàries, 6 entitats financeres i algunes comercialitzadores.

La segona sorpresa positiva és que Amat. ha estat guardonat amb el premi FUNDE, per les seves polítiques efectives de conciliació de la vida familiar i laboral. L’entrega del premi va tenir lloc en un acte solemne celebrat a la Seu Vella de Lleida i presidit pel seu Alcalde, Excm. Sr. Angel Ros.

Negativa ha estat la dura inspecció que hem tingut que passar al departament de consum de la Generalitat arran d’una denúncia feta per un interessat en llogar un pis a qui no li vàrem llogar, per no complir els requisits de solvència econòmica que tan el propietari com la companyia d’assegurances exigeixen. Els fets passaren el mes de Novembre del 2011, i al cap de 12 mesos demanen documentació acreditativa de la insolvència. Això és normal? No cal destruir la documentació d’acord amb la llei de bases de dades? Aprofitant això, han inspeccionat tot el que es pot inspeccionar.

Així doncs, arribem a la conclusió que les empreses que ens caracteritzem per ser estrictes, complidores amb la normativa, paguem religiosament els nostres impostos, tenim l’ISO, voluntàriament ens auditem… estem molt més exposades. Quina contradicció!

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris