Domènec Biosca ens parla sobre com aprofitar les oportunitats

El dimarts 13 de març, a les 19h en punt de la tarda, tot el personal d’Amat Immobiliaris vam poder gaudir de la presència del professor Domènec Biosca a les nostres oficines de Barcelona.

Comptar amb les reflexions del professor Biosca ha estat tot un privilegi per nosaltres ja que és una de les persones de referència dels últims moments amb qui Amat Immobiliaris guarda una molt carinyosa amistat.

El senyor Biosca no només és un conferenciant de gran prestigi a nivell de tot l’Estat, també ha escrit més de 50 llibres i 2.000 articles i ha estat guardonat amb diferents premis amb el reconeixement de molts sectors empresarials.

La conferència va començar amb unes paraules contundents “professionals…no companys, que venem… no treballem a Amat Immobiliaris” i ens va oferir una sessió molt reveladora dels moments de canvis que estem vivint i la millor actitud que hem de prendre (tant personal com col·lectivament) per tal d’aprofitar al màxim les oportunitats que se’ns ofereixen en aquests moments de canvis. No us perdeu el vídeo entrevista improvisat que li vam gravar abans de marxar i que hem penjat al nostre Youtube.

El mes passat, La Contra de La Vanguardia li va fer una entrevista molt interessant on ens obre les portes d’una visió molt humana i propera.

També podeu ampliar informació sobre els seus projectes a través del seu web: http://www.educatur.com