Els joves d’avui m’han sorprès gratament

Darrerament he tingut la oportunitat de visitar diferents centres educatius per a explicar als joves (nois i noies de 17, 18 i 19 anys) què vol dir “ser emprenedor” i què vol dir “ser empresari”. En total, hauré estat amb més de 400 joves on he vist la realitat de la multi-culturalitat i el resultat ha estat molt positiu. Tot s’ha de dir, estic gratament sorpresa.

Els joves i l'emprenedoria immobiliariaMolt sovint ens fem imatges predeterminades, basades amb tòpics i en informacions mediatitzades de determinats mitjans. Haig de confessar que la meva imatge sobre la gent jove era de gent “passota”, poc compromesa, acomodatícia i la realitat que m’he trobat fins avui, és que he vist joves educats, que escolten activament, que s’interessen, que quan els hi fas participar en el joc d’endevinar quines són les habilitats d’un empresari, n’endevinen moltes intuïtivament  i pregunten i molt. Com és natural, la pregunta que ha sortit a totes les sessions ha estat, “i si tinc una bona idea de negoci, on busco els diners?” La resposta no es fàcil avui.

Vull pensar que no ha estat una sort, sinó que els joves amb els qui he tingut el plaer de trobar-me, representen un reflex de la joventut d’avui  i me n’alegro molt. Perquè la meva conclussió és clara: ells són el nostre futur.


Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris