Reflexionem sobre justícia social

La notícia del sou fix que cobra el Sr. Rodrigo Rato com a President de Bankia ha posat de mal humor a molts ciutadans i fa reflexionar sobre el món tan mal repartit en el que vivim. Per fer-se una idea, amb la xifra dels dos milions i escaig anuals que aquest senyor cobra, Amat paga tota una plantilla de quasi bé 60 persones, la majoria llicenciades. És al·lucinant!

Ens posa de molt, molt mal humor, perquè nosaltres fem miracles per mantenir la plantilla i per pagar les pagues dobles mentre aquests alts directius, alguns dels quals no en dubtem de la seva vàlua, però d’altres? Ens han portat on som i continuen al front de les entitats i a sobre, cobrant aquests sous, és surrealista!

Un reflexiona sobre com s’ha de canviar aquestes coses, sobre com s’ha d’aconseguir una mica més de justícia social i tot s’ha de dir, s’ha avançat molt poc en aquests temes. Per sort, l’únic que efectivament és realment diferent ara és que si més no, aquestes coses se saben, cosa que abans no succeïa.

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris