Obrim una oficina a Sant Cugat

Estem en temps convulsos, no hi ha cap dubte. Anem gestionant les incerteses, els dubtes, un mercat i un sector molt complicat. Anem gestionant el dia a dia, sense perdre la perspectiva de futur. I en pensar precisament en aquest futur és el que ens ha fet veure la necessitat de créixer en volum, de posicionar-nos millor en determinats entorns, de sumar.

És per això que, després d’una profunda reflexió, hem decidit ampliar la nostra presència a Sant Cugat amb la incorporació a la nostra empresa una immobiliària de gran trajectòria en aquesta població: Inogar. Per a nosaltres, és una notícia molt positiva.

Inogar té una trajectòria professional impecable a Sant Cugat del Vallès de trenta anys. Aquesta immobiliària està liderada avui per Natalia Martínez, que s’incorpora a Amat. Ho fa, ho fem, perquè ens uneixen moltes coses, entre elles una filosofia en comú, la voluntat de servei al client, una aposta continuada per la incorporació de les noves tecnologies al món de l’administració de finques i una voluntat de créixer en cartera i serveis.

Amb aquesta incorporació, Amat tindrà una nova oficina al centre de Sant Cugat, on, a més de continuar amb la gestió patrimonial, incorporem la nostra força comercial. A l vegada, la Natalia iniciarà un camí de gran futur, dins l’àrea patrimonial d’Amat. Així, tots i guanyem!