Les millors llars per renovar al teu gust

Si us voleu comprar una llar per reformar i fer-la al vostre gust a continuació hem fet una recopilació d’unes quantes perquè triïs la que penseu que pot ser millor per a vosaltres.

Un immoble per reformar sempre és una bona opció, acostuma a ser més barat que el preu que podria tenir si estigués apunt per entrar-hi a viure i, a més a més, te’l pots fer teu adaptant-lo a les necessitats que vulguis.

Us hem seleccionat alguns immobles que us faran desenvolupar la imaginació i la creativitat alhora de imaginar-vos el vostre futur vivint allà.

 

28407- Pis al centre d’Esplugues

Pis de segona mà de 69 m2 per reformar al seu gust amb 3 habitacions, saló-menjador, 1 bany i safareig ubicat a un pati de llums interior. És un entresol a una finca sense ascensor.

28285- Una gran oportunitat de reforma

Àtic-dúplex de 238 m2 amb moltes possibilitats de reforma a la zona de Sant Gervasi-La Bonanova. Actualment hi trobem 5 habitacions, 3 banys, dues sales d’estar, 2 amplies terrasses de 43 i 65 m2, i un terrat d’us privat, amb una plaça d’aparcament doble inclosa al preu. Podeu demanar-nos de veure el possible projecte de reforma per a l’immoble.

25384- Casa única a Barcelona

Mansió de segona mà a Pedralbes, Barcelona. És una propietat única que un cop reformada tindrà un toc encara més especial i personal. Són 836 m2 repartits en dues plantes en un solar de 1.769 m2, 8 habitacions, 6 banys, sala de jocs, biblioteca, hivernacle, espai artístic, terrassa, jardí, piscina i pàrquing. La seva entrada envoltada de natura t’aïlla de la ciutat. La casa té un toc d’elegància que amb el projecte de reforma que tenim la fa excel·lent.

28587- Casa amb tot i més a Esplugues

En aquesta casa unifamiliar s’hi podria entrar a viure però amb una reforma guanya moltíssimes possibilitats i comoditats. Una parcel·la de 410 m2 i 306 m2 construïts amb 5 habitacions, 4 banys, terrassa, zona de barbacoa, piscina, solàrium i pàrquing. Ha estat tot molt ben cuidada pels anteriors propietats fet que ens assegura que podem fer qualsevol reforma sense trobar-nos sorpreses inesperades.