Els 8 millors habitatges renovats per entrar a viure

Trobar un pis de segona mà acabat de renovar per entrar-hi a viure és una de les millors oportunitats que ens podem trobar al mercat immobiliari. És per aquest motiu que hem decidit rebuscar entre tota la cartera que tenim i en aquest post us ensenyem els habitatges renovats que tenim per vendre.

Però abans… coneixem la diferència entre reformar, rehabilitat i restaurar un immoble? Encara que, un cop finalitzades les intervencions, ens puguin semblar iguals, tècnicament no ho són. Les reformes reparen o substitueixen acabats o instal·lacions que es podrien seguir utilitzant, però que per alguna raó es decideix fer un canvi, normalment, per motius estètics per modernitzar o actualitzar, ja sigui el material, la distribució o l’estil, arribant a poder fer un enderroc d’algun envà per tal de millorar l’espai.

Si les reformes, per norma general, solen ser a petita escala, les rehabilitacions són obres de més envergadura. Majoritàriament les rehabilitacions es realitzen per arreglar o substituir instal·lacions que estan deteriorades, en mal estat o són un risc, per tal de recuperar una habilitat o una funcionalitat. Pot ser qualsevol intervenció que estigui enfocada a millorar aspectes que influeixen en l’habitabilitat com una instal·lació defectuosa, una estructura feta malbé, una mala ventilació. Però no només es centren en l’interior dels habitatges, també es pot donar a la façana o la teulada de l’edifici, o per a treballs d’adequació de les normatives contra incendis o l’eliminació de barreres arquitectòniques per a les persones amb mobilitat reduïda.

I per últim ens trobem amb les restauracions, que són intervencions que es fan per recuperar el valor històric i artístic de l’edifici o dels elements catalogats per tal de deixar-ho com estava originalment. Quan es fa aquesta intervenció no s’han d’alterar les característiques arquitectòniques i s’han de conservar les tècniques tradicionals.

Un cop ja tenim clars aquests aspectes ja podem mostrar-vos els 8 pisos i cases que tenim en venda i que han passat per una renovació.

26510- Preciosa casa d’època amb molt d’estil 

Aquesta casa d’alt standing de 2 plantes amb 4 habitacions dobles i 3 banys a Sant Cugat de 260m2 és una joia després de la renovació, amb terres de mosaic, finestrals i un elegant pòrtic de columnes jòniques. Orientada cap al sol, amb magnífiques vistes i amb un jardí de 755m2 amb un porxo, una piscina i pàrquing per a 2 cotxes.

28090- Pis al davant de l’antiga Model amb perspectiva de futur

L’habitatge renovat de 90m2 disposa de 3 habitacions dobles i 2 banys, una plaça de pàrquing, un traster i pati interior. El pis té moltes hores de llum i un balcó que dóna al davant de l’antiga Model on està previst que es faci una zona verda que donarà tranquil·litat a l’àrea que tindrà infinitat de serveis.

27952- Pis com nou al davant del mediterrani

Aquesta renovació et permet viure a la zona del Gòtic, al costat del Port Vell, en un pis de 63m2 amb una distribució funcional amb 2 habitacions i 1 banys, un balcó orientar a la plaça de la Mercè. Forma part d’un edifici que també ha estat renovat amb diferents habitatges que tenen des de 1 fins a 4 habitacions

26852- Pis clàssic a Passeig de Gràcia

Aquest pis de 230m2 a Passeig de Gràcia es ven totalment rehabilitat. Tot i la reforma no perd l’encant de ser un pis clàssic barrejant el terres de mosaic amb parquet i amb la tecnologia més moderna amb equips d’alta gamma a la cuina. Hi trobem una habitació suite, una doble i dues individuals, un ampli saló, un balcó i una galeria.

27844- Pis rehabilitat ideal per a parelles  

Aquest pis està ubicat en una antiga finca al davant de Santa Maria del Mar, al Born, que s’ha rehabilitat i s’han reformat els seus interiors creant apartaments d’obra nova de 100m2. Té dues habitacions i una zona comunitària amb terrat, petita piscina, zona de barbacoa i chill-out.

27859- Estrenar una reforma a la Rambla 

Aquest exclusiu àtic dúplex reformat íntegrament a la mateixa Rambla a Barcelona forma part d’un edifici clàssic amb ascensor just al davant del mercat de La Boqueria. 216m2 amb 3 habitacions suites, 4 banys i una terrassa privada increïble de 110m2 per passar molt bones estones. Amb bigues de fusta a la vista i grans finestrals, electrodomèstics d’alta gamma i sistema domòtic instal·lat.

27994- Exclusiu pis reformat de disseny

Fantàstic pis versàtil a Barcelona de 116m2 reformat amb 2 habitacions, 2 banys i amb estances lluminoses gràcies als grans finestrals que té. Està preparat per entrar-hi a viure equipat amb tot el necessari. A la mateixa finca trobem altres pisos reformats de 1, 2 i 3 habitacions.

25521-Pis rehabilitat al Quadrat d’Or

Aquest pis de segona mà de 267m2 ha estat rehabilitat deixant element clàssics com la volta catalana del sostre barrejat amb tocs minimalistes creant una perfecta harmonia. Ubicat a una 5a planta real i amb molt bones vistes, hi trobem 3 habitacions suite i 1 doble, una cuina semioberta amb acabats d’alta gamma.