Els millors àtics

Els àtics tenen un encant especial que a tots ens enamoren. La gran majoria tenen una terrassa des d’on es veu la resta de la ciutat sense cap obstacle i que fa que siguin més lluminosos. A més a més, hi ha menys sorolls per no estar tant envoltat de veïns i per estar més amunt evitant els sorolls del carrer. També són espais amb més privacitat i hi ha una tendència que fa que molts siguin també un dúplex tenint la terrassa al pis superior. Tot i això també tenen les seves desavantatges com que són més cars, que necessiten més manteniment, i que al ser el lloc més elevat de l’edifici pot ser que hi hagin instal·lats comptadors, antenes, la fibra o aires condicionats i per tant en cas d’averia s’ha de deixar passar als tècnics.

Però per a tots aquells enamorats dels àtics això són petites coses que no els treu ni la il·lusió ni el somni de viure-hi. Així que si sou un d’ells estigueu atents perquè us hem fet un llistat amb els millors que tenim per a què hi pugueu fer una ullada, i potser arribar a comprar-ne un.

28022- Espectacular terrassa i vistes impressionants a Sant Just

És un àtic-dúplex de segona mà de 143m2, 4 habitacions dobles exteriors, molt ample i amb molta llum. La terrassa de 100m2 està pensada per passar bones estones amb família i amics amb molta privacitat i molt bones vistes. S’ubica a una finca amb conserge, una zona enjardinada i amb plaça de pàrquing.

26911- Àtic-dúplex a l’Esquerra de l’Eixample

Aquest sensacional àtic també és un dúplex de 275m2, unit per una escala interior que comunica les dues plantes, i amb materials d’alta qualitat. Un total de 6 habitacions i una gran terrassa a la planta superior amb vistes panoràmiques de tota Barcelona. El pis és molt lluminós gràcies a la seva orientació, a les grans vidrieres i a l’altura de l’edifici que té servei de consergeria i pàrquing.

26240- Impressionants vistes de tot el Llobregat

Des d’aquest àtic tenim les millors vistes del Baix Llobregat, ubicat a una finca de pocs veïns a Sant Just. Amb 128m2, 4 habitacions, una terrassa amb impressionants vistes i piscina comunitària, amb 2 places de pàrquing incloses i un traster de 28m2.

27859-Renovat al centre de Barcelona

Espectacular àtic-dúplex a Les Rambles de Barcelona tot rehabilitat que forma part d’un edifici clàssic amb ascensor. De 216m2, 3 habitacions suites, 4 banys i una terrassa privada de 110m2 al pis superior. Amb bigues de fusta a la vista i grans finestrals, electrodomèstics d’alta gamma i sistema domòtic instal·lat.

27914- Àtic clàssic rehabilitat

Totalment renovat al carrer Diputació de Barcelona ens trobem amb aquest àtic-dúplex de 157m2 a una finca d’estil clàssic. Exterior i amb molta llum, de sostres alts, amb materials d’alta gamma i sistema domòtic, i una terrassa privada de 26m2. Té 3 habitacions, 4 banys, llar de foc i balcó.