Àtics de Barcelona i altres ciutats

Els àtics tenen un encant especial que a tots ens enamoren. La gran majoria tenen una terrassa des d’on es veu la resta de la ciutat sense cap obstacle i que fa que siguin més lluminosos. A més a més, hi ha menys sorolls per no estar tant envoltat de veïns i per estar més amunt evitant els sorolls del carrer. També són espais amb més privacitat i hi ha una tendència que fa que molts siguin també un dúplex tenint la terrassa al pis superior. Per aquest motiu, hem recopilat els àtics de Barcelona i ciutats del voltant que tenim disponibles a Amat, siguin de compra o de lloguer. Potser en un d’aquests àtics trobes la llar que sempre havies somiat.

 

26911- Àtic-dúplex a l’Esquerra de l’Eixample

Aquest sensacional àtic també és un dúplex de 275m2, unit per una escala interior que comunica les dues plantes, i amb materials d’alta qualitat. Un total de 6 habitacions i una gran terrassa a la planta superior amb vistes panoràmiques de tota Barcelona. El pis és molt lluminós gràcies a la seva orientació, a les grans vidrieres i a l’altura de l’edifici que té servei de consergeria i pàrquing.

30357 – Assolellat àtic dúplex amb terrassa

Acollidor àtic dúplex de 96 m² al centre de Sant Feliu, una de les millors zones, a tocar de tots els serveis i de l’Ajuntament. Dúplex dissenyat amb molt de gust, amb armaris fets a mida i sortida a una preciosa terrassa amb un petit espai per a rentadora i espectaculars vistes a Collserola, ideal per gaudir d’un sopar amb amics o família.

 

Si desitgeu tenir més informació sobre àtics a Barcelona o altres ciutats poseu-vos en contacte amb nosaltres al següent mail: info@amatimmo.cat

Si t’ha agradat l’article, comparteix-ho!