Joana Amat recull la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria professional

El passat 2 de maig vam conèixer la notícia de la concessió de la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat a la vicepresidenta d’Amat Immobiliaris, Joana Amat, per  la seva destacada participació en el sector immobiliari des de l’empresa que va fundar el seu pare, Joan Amat, el 1948.

L’entrega es va fer la tarda de dijous amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès i la Consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, a l’Auditori del Fòrum.

La Creu de Sant Jordi és la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya a aquelles persones que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o  en el pla cívic i cultural.

La distinció es va crear el 1981 i qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s’atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.