Imma Amat, candidata per Crous & Torres: “Em presento a la candidatura per defensar el nostre sector”

“Formo part de la Candidatura Crous & Torres”

Com sabeu, he dedicat tota la meva vida professional al sector immobiliari, a fer créixer i posicionar la nostra empresa, he lluitat incansablement per aconseguir el reconeixement que el nostre món es mereix, per aconseguir que sigui un sector transparent, que sigui escoltat per l’Administració, que sigui innovador,.. Ho he fet des de la nostra empresa Amat Immobiliaris i des de diferents grups dels que n’he format part.

Ara que ja no estic en primera línia vull continuar treballant pel sector, per la nostra professió des d’un àmbit diferent: des de la Cambra de Comerç de Barcelona. Per això, amb molta il·lusió i ganes, formo part de la Candidatura Crous & Torres.

I, us preguntareu: Per què vull entrar a formar part de la Cambra amb Crous & Torres?

  • Perquè la Cambra és una Institució que, com antigament el Consolat i la Llotja de Mar, té el deure de defensar els interessos econòmics i socials de les empreses de Catalunya i Barcelona. Però els darrers anys he vist com la Cambra no actua, no fa sentir la seva veu, no exerceix cap lideratge empresarial ni de país i, vull que això canviï.
  • Perquè la Cambra la som les 425.000 empreses i autònoms de la província de Barcelona, exceptuant el Bages i el Vallès Occidental, però la majoria ignorem que en formem part, ja que la mateixa Cambra ens ho amaga, no ens explica res i, vull que això canviï.
  • Perquè durant anys la Cambra ha estat conduïda pels representants de les grans empreses del país, mentre que el 99% dels membres som les pimes i els autònoms, que som precisament els que més necessitem els seus serveis. En les darreres eleccions el vot vàlid va assolir un ridícul 0’18% dels electors (menys de 800!) i, vull que això canviï.

La nostra Candidatura vol que això canviï. Jo vull lluitar perquè això canviï.

Immaculada Amat

Presidenta d’Amat Immobiliaris