VENUDA: Una casa molt pràctica i comfortable a Valldoreix

Valldoreix és una Entitat Municipal Descentralitzada situada a l’extrem sud-oest de Sant Cugat del Vallès i a uns 20 km de la ciutat de Barcelona. L’àrea està molt ben comunicada gràcies al transport públic i la connexió per carretera a Barcelona i d’altres punts del Vallès. La propietat que ens ocupa es troba al seu terme municipal, molt ben situada, a prop d’una parada d’autobús.

Aquesta és una casa d’obra nova, distribuïda en 2 plantes molt còmodes, en un terreny de 668 m2 on hi ha possibilitat de dissenyar un jardí, un hort, construir una piscina o una zona de portxada i barbacoa.

 

La distribució s’estructura al voltant d’una escala de fusta que uneix les dues plantes.

 

A la planta baixa hi ha una sala-menjador amb la cuina oberta, el que confereix un espai diàfan i lluminós que domina tota la construcció. A prop hi ha dues habitacions individuals i un bany amb plat de dutxa.

 

A la primera planta hi ha un espai polivalent obert, una suite amb bany amb banyera i armaris encastats. Els sostres són de fusta amb finestres Velux, terres de parquet i gres i tancaments d’alumini de doble vidre.

 

A més, disposa d’aire condicionat i calefacció elèctrica de baix consum amb radiadors.  Tota la casa té acabats de primera qualitat.

A l’exterior compta amb dues construccions annexes.

Ref. 23608 – VENUDA

Veure més propietats