Lluminositat i amplitud al centre neuràlgic de Barcelona

Viure a Barcelona és tot un privilegi, tant per la comoditat que comporta viure en una gran ciutat amb tots els serveis disponibles, com per poder gaudir de les seves ofertes culturals i d’altre tipus que ofereix l’Eixample. Però en aquest cas, si vius en aquest immoble gaudiràs, a més, d’una posició privilegiada dins de la Ciutat Comtal.

 

El pis en qüestió es troba en un edifici reformat de 2005 situat al C/ Enrique Granados, la millor zona de l’Eixample, un dels carrers més emblemàtics de la ciutat acompanyat de voreres àmplies i de frondosos arbres, a més de trobar-se al centre neuràlgic de la ciutat i a l’abast de tots els llocs de major interès.

 

El pis és tot exterior, molt lluminós i d’amples espais. La sala-menjador, ample i amb molta claredat, te 2 balcons. A més, compta amb una habitació tipus suite i una altra mitjana, les dues exteriors també amb balcó.

 

Consta també d’una habitació individual exterior al pati de llums, cuina amb espai office amb una útil galeria i 2 banys complets.

 

Cal destacar que totes les habitacions disposen d’armaris de paret i calefacció de gas natural. Aire condicionat centralitzat en tot el pis, sòls de parquet, finestres d’alumini i plaça d’aparcament en la mateixa finca! Un pisc excepcional en tot l’Eixample! 

Si vols veure més ref. 23374