La inversió internacional creix a Barcelona el 2018

Aquest any sembla que la inversió internacional es diversificarà més enllà de les grans capitals com Nova York, Tòquio o Londres per causa de la manca de producte d’alt nivell en les conegudes com “global cities”, el que força els inversors a buscar nous mercats immobiliaris on invertir. Gràcies a aquesta situació estan entrant en joc noves ciutats amb diferents característiques i és així com ciutats com Barcelona prenen protagonisme a les carteres de grans inversors que busquen rendibilitat en localitats amb bona qualitat de vida.

En 2018 Europa serà la gran protagonista amb diverses apostes en ciutats espanyoles com són Barcelona, ​​Madrid, València i Sevilla, ja que ofereixen més oportunitats d’inversió en un mercat ja madur. En el cas d’Espanya, 2018 serà un bon any per a la promoció immobiliària estimulat per l’atracció turística, el creixement econòmic i el preu, que segueix sent més competitiu que en altres grans ciutats en tots els segments (residencial, oficines, retail …) .

Cadascuna de les 4 ciutats espanyoles més favorables per a la inversió destaca per un determinat actiu. En el cas de Barcelona, la logística i les residències d’estudiants tenen un especial pes, mentre que a Madrid, per exemple, les oficines i locals seran les propietats més demandades.

A nivell europeu, Viena, Amsterdam, Estocolm o Copenhaguen, seran ciutats molt interessants per invertir, igual que les capitals de Canadà i Japó, amb actius interessants.

A nivell mundial, la Xina segueix el seu creixement imparable i Shenzen, la ciutat del món on més han crescut les rendes de les oficines el 2008, és la segona ciutat amb més potencial de creixement econòmic del planeta amb possibilitats d’inversió en el sector residencial prevalgui i en el retail, segons els experts.

Vist a Ciudades para invertir