VENUT: La comoditat i tranquil·litat d’una propietat a la frontera de Barcelona

Encara a Barcelona però a la frontera amb la població de L’Hospitalet, aquesta propietat gaudeix de la bona localització i comoditat de trobar-se molt a prop del centre comercial Gran Via 2, el Mercat de la Marina i els comerços tradicionals de barri.

 

El pis es troba concretament al costat de la Plaça Cerdà, envoltat de parcs com el Jardí dels Drets Humans i el Parc de Can Sabaté, una zona tranquil·la i familiar amb fàcil accés a les rondes i principals vies de sortida cap a Tarragona/Girona així com amb excel·lents connexions amb transport públic al centre de Barcelona.

 

La propietat, de 90 m2, està orientada a un gran pati d’illa obert, on gaudirà de sol i tranquil·litat durant tot el dia. Les seves 4 estances gaudeixen de molta lluminositat i amplitud.

 

El més destacable de les seves habitacions són les dimensions i distribució. A més, compta amb 2 banys, un d’ells de convidats.

La finca té un accés molt òptim i còmode, i ascensor.

Ref.23445 – VENUT

Veure més propietats