VENUT: Espectacular àtic amb gran terrassa i orientació privilegiada

Viure en un àtic amb terrassa et canviarà la vida.

La bona orientació d’aquest àtic (Sud-Est), ens permet gaudir de les millors hores de sol durant tot l’any. Situat en un barri tranquil i molt ben comunicat amb metro L4, autobusos, rondes i envoltat de tot tipus de serveis: supermercats, botigues, col·legis i un gimnàs a escassos metres. Atractius com El Parc de les Aigües, el recinte modernista de Sant Pau i La Sagrada Família, a tan sol 5 minuts a peu.

Aquest àtic consta de 84m2 distribuïts en ampli i còmode saló menjador amb accés directe a la terrassa de 60m2, 4 habitacions, dues dobles amb armaris encastats i grans finestrals orientats a la terrassa, i 2 individuals.

Bany recentment reformat amb acabats de qualitat (disposa divisió d’obra per a la dutxa i ventilació mitjançant finestra a l’exterior), cuina en perfecte estat equipada amb mobles alts i baixos en color blanc, vitroceràmica i fogons de marbre negre. També disposa de zona d’aigües. Possibilitat de pàrquing a la zona.

Ref. 23457 – VENUT

Veure més propietats