Un pis d’obra nova al Born

Pot semblar impossible però és factible viure al centre del barri històric de Barcelona, un del més carismàtics de la ciutat, i fer-ho en un habitatge d’obra nova.

 

Al barri de la Ribera, el cor del Born, es troba aquest fantàstic edifici plurifamiliar de 6 habitatges d’obra nova. La seva façana és al carrer Banys Vells i Mirallers, a 5 min. de l’església Santa Maria del Mar. La zona conserva l’esperit històric als seus carrers, però s’ha convertit a més en un dels barris més sofisticat de la ciutat, per l’excel·lència del disseny, la moda i les últimes tendències.

Aquests habitatges d’obra nova són espaiosos, lluminosos i funcionals, amb acabats de qualitat i disseny exquisit en ple centre històric de la ciutat de Barcelona.

 

Aquest, en concret, és un fantàstic pis d’obra nova de 61,45 m2 construïts més 4m2 de balcó. Consta de saló-menjador i cuina americana completament equipada de 23m2, espaiós bany i 2 dormitoris dobles amb armaris encastats.

 

A més, és completament exterior al carrer Mirallers, el balcó connecta totes les estances de l’habitatge.

El vols veure? Clica! ref. 20126