VENUDA: Una obra nova de luxe per a totes les butxaques

Al centre de Barcelona podem tornar a gaudir d’una obra nova envoltada d’edificis històrics i aprofitar la comoditat que ofereix viure al centre de la gran metròpoli.

Aquests habitatges estan situats a l’Eixample esquerre, molt propers als carrers i places més emblemàtiques de la ciutat com el Passeig de Gràcia, Rbla. de Catalunya, Pl. Universitat i Pl. Catalunya, i al costat del barri de Sant Antoni, una zona plena de fantàstics restaurants, terrasses on compartir moments d’oci, comerços, botigues i el seu famós Mercat de Sant Antoni.

Aquest habitatge té 62 m2 i un balcó de 2,80 m2 que dóna al carrer Comte Urgell. El pis consta de rebedor, sala – menjador amb cuina integrada i equipada amb electrodomèstics i sortida a balcó, 2 habitacions tipus suite amb armaris i 2 banys.

Aquesta obra nova està dins d’una finca règia que ha estat totalment rehabilitada per oferir un producte de luxe.

Ref.22810 – VENUDA

Veure més propietats