Unes jornades de FIABCI més que enriquidores

Han estat dies de molta activitat amb Fiabci aquestes darreres setmanes. Del 23 al 28 de Maig es va celebrar a Andorra el 68è Congrés Mundial de Fiabci a Andorra. Un Congrés on cal destacar diverses coses.

Per una banda, l’excel·lent organització duta a terme per Fiabci Andorra. Habitualment assistim a varis congressos a l’any i el d’Andorra destaca enormement per la seva excel·lència en atenció i servei. No ha de ser fàcil moure gent de tot el món fins a Andorra, i menys quan l’aeroport més proper està a pràcticament dues hores de cotxe.

Per altra banda, destacar l’assistència al congrés. Hi havia representants de 42 països diferents de tots els àmbits relacionats amb el sector immobiliari. Fiabci és una gran família, i en aquests congressos es nota molt aquest fet. La gent es troba i comparteix experiències amb visions molt diferents però amb denominador comú de l’immobiliari.

Destacar també el nivell d’algunes de les conferències del congrés. Normalment, quan els congressos són llargs, sempre hi ha coses que t’agraden més i d’altres que no t’agraden tant. Des del meu punt de vista, conferències com la de Tony Morris (Be a world class property negotiatior and achieve the fees you deserve), la de Montserrat Peñarroya (Smart cities, Smart homes, the internet of things…) i la d’Aamer Azeemi (Role of Smart Cities in Shaping Tomorrow’s Urban Agenda) van ser les més destacades i les que et fan valorar els congressos a part del networking que hi pots fer.

Però, la trobada amb membres de Fiabci no es va acabar amb el congrés d’Andorra. Aprofitant que varis membres després anaven cap a Barcelona, el dimarts dia 30 Fiabci Spain va aprofitar per organitzar un nou InmoInter. En aquest, vam poder fer una ponència sobre el mercat immobiliari a Espanya per donar una visió global als assistents de fora. Vam aconseguir que hi haguessin assistents dels cinc continents.

Guifré Homedes

Inernational Manager