6 consells immobiliaris per una visita exitosa

En el moment d’ensenyar un immoble és important seguir unes pautes i tenir en ment certs punts importants per a que sigui tot un èxit. El Home staging, per exemple, és una bona tàctica, però a més s’han de considerar certs aspectes que mostrem a continuació:

1.La llum, tot depèn de la llum!

Ningú compraria un habitatge fosc si tingués l’oportunitat. La llum és moltes vegades un dels requisits indispensables que exigeix un futur comprador. Així que assegura’t de pujar les persianes i obrir les cortines sempre que sigui possible. Però tingues en compte que els vidres poden estar bruts, així que assegura’t de netejar-los abans! Tot i així, el més efectiu és realitzar la visita a les hores més lluminoses del dia.

Si, desgraciadament, l’immoble no té suficient llum natural, encén els llums estratègicament i crea un ambient acollidor.

2. Arranjaments a la cuina

La cuina i el lavabo són dos de les estances que més pateixes el pas del temps en un immoble. Per això, és interessant intentar convèncer el propietari  per intentar fer alguna millora del seu aspecte. No és necessari fer una renovació completa però sí intentar un lleuger rentat de cara. Algunes idees serien els canvis de tiradors o de fluorescents que no il·luminin suficientment, per exemple.

3. Millorar l’exterior

L’entrada a l’immoble és el primer que veu un possible comprador. La primera impressió compta! Per  tant, s’hauria de tenir en compte al moment de visitar-lo canviant la catifa d’entrada, escombrar les possibles fulles o pols acumulat, e inclús la vorera. Si és possible sempre s’agrairia  posar alguna planta o flors per alegrar el rebedor. Si l’entrada ofereix un aspecte acollidor i positiu la resta de la visita serà molt més agradable.

4. Afegir miralls i alguna decoració

Un mirall ben col·locat pot produir un efecte d’espai, és per això que una bona estratègia a immobles petits pot ser aquest. Si podem incorporar miralls a les habitacions més petites podem corregir visualment un problema que pot tirar enrere la venda o lloguer d’un immoble. A més, s’ha de tenir en compte que si l’habitatge és buit i hi han quedat forats molt visibles a les parets, és important trobar la manera de tapar-los.

5. Potencia les qualitats

Si un immoble té elements únics i especials, potencia’ls! Per exemple, si el terra té algun motiu especial o és de parquet de qualitat, treu la catifa i els elements que el puguin tapar. Si les parets tenen cap tipus de sanefa artística, indica-ho! és important intentar destacar allò que identifica de forma única el seu futur habitatge.

6. Retira les coses personals dels seus habitants

Si l’habitatge és encara habitada, intenta amagar els objectes personals dels inquilins. Els visitants intentaran fer seu l’immoble imaginant com el moblarien i decorarien, i una decoració massa personal pot arruïnar les seves intencions. Sempre és millor intentar ensenyar-lo el més buit possible y crear un home staging el més neutral possible per agradar a la major part de les visites.