5 sales-menjador que no et deixaran indiferent (i són en venda)

Les sales-menjadors són una part important a una casa. Podríem dir que, juntament amb la cuina. es converteixen en el cor de la llar quan hi ha convidats.Avui us volem ensenyar els millors dels que tenim en cartera i, esbrina què: són en venda!

  1. Ref. 21926

Magnífica casa aïllada amb espais amplis, amb molta privacitat i molt assolellada. Dotada d’una distribució molt funcional al seu interior, d’estil provençal i combinada al seu interior amb un mobiliari modern i clàssic. La sala-menjador es troba a la planta baixa, té accés al jardí i són ’44m2!

2. Ref. 21857

Àtic dúplex (5è i 6è real), amb superfície a planta baixa de 38.20m2, terrassa de 24m2 i primera planta de 45,19m2 + terrassa de 45m2. La sala es troba a la planta baixa i disposa de llar de foc i accés a la terrassa.

3. Ref. 21684

Fantàstica casa amb jardí i piscina. La sala se situa a la planta principal, tot i que comunicada amb la cuina, que és una semi planta. Té accés a la terrassa, amb espectaculars vistes. En aquest vídeo es pot veure la resta de la casa.

4. Ref. 21310

A la planta principal d’aquesta bonica finca amb magnífiques vistes, trobem una amplia sala-menjador, amb sortida a porxo i al magnífico jardí que, a més, connecta amb la sala d’estar on es pot gaudir a l’hivern d’una clàssica llar de foc.

5. Ref. 21136

Aquesta casa de 215 m2 construïts té una ampli sala-menjador amb llar de foc, just després del rebedor, que té accés directe al jardí, de 88 m2.