VENUDA: Una casa impecable en Sant Cugat

El més destacable? Tot! Una casa en 2 plantes amb una distribució perfectament còmoda, amb jardí i uns acabats de qualitat. A la part superior disposa d’un estudi, un espai confortable on es pot instal·lar el despatx o la sala de jocs infantil.A més, disposa de zona de rentat com a extensió a la cuina, que és totalment nova.

La casa, de 250 m2, te 5 dormitoris i 3 banys, una configuració ideal per a famílies nombroses. Disposa de 600 m2 de jardí i de totes les comoditats: aire condicionat, calefacció gas oli, finestres de PVC i terres de gres. Està impecable, per entrar a viure.

La seva situació, a La Floresta, que es troba a pocs minuts de Barcelona, li confereix tranquil·litat, al trobar-se en plena natura, i comoditat, ja que te la ciutat molt a prop. L’estació de tren de La Floresta es troba a pocs metres, així que és fàcil desplaçar-se també en transport públic.

Ref.21841 – VENUDA

Veure més propietats