VENUDA: Un càlid i confortable habitatge d’Alt Standing a Esplugues

A pocs minuts de Barcelona, a la ciutat d’Esplugues de Llobregat, on es troben les millors escoles internacionals del país, es troba aquesta fantàstica casa independent amb jardí i piscina. L’interior ha estat dissenyat per transmetre modernitat i calidesa en cadascuna de les seves habitacions, totes elles connectades per ascensor.

A la planta principal es troba la zona de dia, formada per la sala d’estar exterior de dos nivells, una bonica i gran cuina amb espai per a un àpat en família, espectacular habitació suite que integra zona de bany amb sauna, jacuzzi i vestidor, dues habitacions tipus suite amb bany, una altra individual amb vestidor, bany equipat amb banyera i dutxa.

La primera planta disposa d’una sala polivalent amb moltes possibilitats per ocupar el temps d’oci familiar, així com una sala diàfana a les golfes, que resulta molt acollidora gràcies a la llar de foc i a la fusta que cobreix el sostre.

A la zona exterior hi ha una excel·lent jardí entarimat amb fusta tipus teka vorejant la piscina i porxo a l’estiu, que és ideal per a barbacoes.

Ref. 21684  – VENUDA

Veure més propietats