Tenir com veïns a Shakira y Piqué a la Cerdanya

La mediàtica parella ha decidit construir la seva segona residència lluny del mundà soroll de Barcelona i, per això, han triar un petit poble del Pirineu Català, al territori de la Baixa Cerdanya. És una gran Vall ple de natura, estacions d’esquí, muntanyes per escalar, pobles amb encant, restaurants i sobretot, molta, molta tranquil·litat. El busquen aconseguir Piqué i Shakira.

Aquesta comarca limita al nord amb Andorra i la seva geografia i el clima fan que sigui un espai únic per relaxar-se a la natura. La Cerdanya destaca per la seva fauna i vegetació típica del Pirineu, i constitueix un paratge inigualable.

La Cerdanya és una de les zones més populars del Pirineu Català i més escollits per passar uns dies a la muntanya o la neu, amb amics i familiars. La proximitat a les principals estacions d’esquí, com ara Masella, La Molina, o Guils Fontaneria, fa que l’esquí sigui l’esport per excel·lència. No obstant això, la diversitat del territori també fa de La Cerdanya un lloc ideal per practicar tot tipus d’esports, des de ciclisme i senderisme, els passeigs a cavall i a peu, passant pel golf i la pesca.

Entre tot aquest encant es troba Bolvir, un poble de poc més de 300 habitants on Piqué y Shakira han començat la construcció de la seva residència de vacances. Aquesta és una casa rural de 600 m2que es troba a pocs metres de la de Jordi Pujol Ferrusola, fill de l’expresident de la Generalitat, que té Bolvir com a lloc de vacances, així com altres personatges coneguts de l’empresariat català.

En aquest entorn espectacular està també aquesta casa rural d’obra nova que tenim en vendaa només 6 Km de Puigcerdà i 15 min. d’estacions d’esquí.

És una casa de 405 m2 en una parcel.la de 932 m2 i està completament moblada; poc té a envejar a la de Shakira. Té un total de 6 habitacions i una amplia sala menjador amb llar de foc i sortida al jardí, on es troba la piscina coberta, amb la possibilitat de climatitzarla. Tots els acabats de la propietat són d’alta gama, els terres de parquet i les escales i els sostres de fusta. Una bona oportunitat de ser veí de les estrelles!