Reflexions a l’entorn d’una xerrada a APCE

Estem a setembre del 2012 i hi ha una xerrada a l’Associació de Promotors. Els promotors assistents es meravellen uns dels altres de que encara estiguin vius (empresarialment parlant).

Són poques les empreses promotores que amb penes i treballs han sobreviscut fins avui. Podran sobreviure molt més? El paisatge empresarial és desolador, no queden empresaris i en conseqüència han desaparegut una infinitat de llocs de treball, que hem de fer?

El sector immobiliari esta avui mort, tal com sempre l’havíem entès, tan sols sobreviuen algunes empreses promotores, i les que d’una manera o altre estan vinculades a les entitats financeres, però fins quan?  Totes van d’un ensurt a un altre, la propera espasa de Democles és el Banco Malo, que ningú sap avui com funcionarà, tan sols cal mirar a la prensa i la quantitat d’informacions contradictòries que hi apareixen. Quina pena fa avui veure el sector!

 

Immaculada Amat
Codirectora Gerent d’Amat Immobiliaris