Passes per vendre o llogar el seu immoble?

Gestiona la teva propietat de forma còmoda i amb la màxima tranquil·litat. Aquests són els passos per vendre o llogar la teva propietat que duem a terme des d’Amat Immobiliaris.

Només en fem 10 passes, però molt importants i necessàries per tal d’assolir el nostre objectiu que, en definitiva, és el mateix que el dels nostres clients: gestionar la seva propietat de la forma més còmoda i pràctica possible per tal que la tranquil•litat i la satisfacció siguin les primeres paraules que els hi recordi la nostra marca.

Així doncs, quines són aquests passes per vendre o llogar el seu immoble?

1. Valoració real de l’immoble.

Valorarem el seu immoble en una primera visita i aquesta serà sempre avalada per estudis de mercat actualitzats.

2. Recollida de documentació i mandat.

És molt important i estrictament necessària, la recollida de documentació específica per tal de garantir l’èxit en qualsevol operació. A l’hora de requerir-la dependrà de si es tracta de compra o lloguer. Així, les escriptures, cèdula d’habitabilitat, dades registrals, IBI, etc… seran documents que s’hauran de tenir a mà.

3. Anàlisi de la documentació aportada.

Una vegada aquesta documentació s’entrega, es fa un anàlisi previ per tal de veure si hi ha cap tema que s’hagi de solucionar abans de tirar endavant l’operació.

4. Reportatge fotogràfic i fitxa de l’immoble.

Els nostres comercials s’encarreguen de la publicitat i la descripció de l’immoble, mentre professionals gràfics i fotògrafs ho fan de tota la part visual, com són les fotografies i els vídeos, si es considera adient.

5. Incorporació al web, portals i mitjans.

La personalització de la publicitat i la immediatesa en la seva publicació, tant online – a portals amb un alt nivell de visites- com a d’altres mitjans, ens caracteritza.

6. Oferta personalitzada a la nostra base de dades.

Disposem d’una base de dades segmentada segons les necessitats del nostres clients.

7. Visites filtrades dels immobles.

A l’hora de gestionar les visites als immobles que tenim en cartera, considerem que és molt important la seguretat. Per això filtrem amb rigor les demandes per tal de garantir la qualitat de les mateixes.

8. Negociació.

En el procés de la negociació sempre busquem un equilibri entre les parts que conformen l’operació.

9. Resoldre finançament.

Per nosaltres és molt important que el finançament no comporti un problema, per aquest motiu cerquem les millors i més adequades condicions.

10. Preparació de la documentació pel tancament.

El nostre equip d’advocats especialistes en el sector immobiliari, s’encarregaran de tota la paperassa que comporta una operació d’aquest tipus, com poden ser les arres, escriptures o contractes de lloguer.

Si estàs pensant en vendre o llogar el teu immoble, contacta’ns!