El mercat xinès en la Jornada Inmointer 2016

Divendres passat vam oferir una ponència durant la Jornada InmoInter, organitzada per FIABCI SPAIN a Barcelona. La jornada va estar completament dedicada a l’experiència de diferents empreses amb el mercat xinès. Guifré Homedes Amat, representando a Amat Immobiliaris como Director de Oficina, explico cómo la compañía decidió apostar por este mercado y cómo transcurrieron los 3 últimos años trabajando intensamente en éste.

Es va comptar també amb el punt de vista d’una empresa xinesa establerta a Barcelona i, finalment, amb una explicació sobre qüestions del visat Golden Visa, per part del buffet AvaLaw.

A banda de les qüestions específiques sobre el mercat xinès, també hi va haver un parlament del president de Fiabci Spain sobre el darrer Congrés de l’associació a Niça i, sobretot, una introducció dels organitzadors del següent Congrés Mundial de Fiabcique se celebrarà a Andorra el proper mes de maig. Això és una gran oportunitat per formar part d’un congrés mundial que, afortunadament, s’organitza a prop de casa.