Luxós jardí amb piscina per gaudir de l’aire lliure

A pocs minuts de Barcelona, en una de les zones residencials més prestigioses, destaca aquesta propietat de 400 m2 dissenyada per viure-hi còmodament i gaudir d’un jardí de luxe amb piscina amb tots els serveis a prop i les millors escoles internacionals del país.

En ella gaudirem de dos ambients perfectament definits: zona de dia amb un gran i lluminós menjador, cuina, lavabo i zona de rentat. A la zona de nit, tenim una suite amb accés a una gran terrassa i tres habitacions dobles amb armaris encastats. A més, tots els banys disposen de banyera d’hidromassatge i dutxa efecte pluja, un detall a destacar.

Els materials d’alta qualitat escollits pel seu interior donen gran valor a la propietat. El seu interiorisme transfereix un ambient contemporani ple d’estil gràcies a l’ús del parquet d’alta gamma, fusta IP, vidre i zones de pas amb gran entrada de llum natural.

A més, la casa gaudeix d’un fantàstic garatge per 5 cotxes i ascensor.

Ref. 20907